Monday, January 4, 2010

oi egypt, hello there! oh.....salam alaykum.

so mama gave hannah and me 11 helai baju kurung..wahahahaha takdelah banyak sangat pun kan?

got few posts in my file, tapi tak tahu mahu post atau tak. mengada kan?

sekarang ni, everyday activity aku ialah blog-stalking blog2 student-student malaysia kat egypt. tak dapat pergi egypt, so stalk experience diorang pun oke la kan?

ada satu blogger cakap, kalau nak duduk kat mesir lama-lama, minat tu yang diperlukan untuk survive. kalau tiada minat, maka setiap saat kat sana akan rasa bosan je. asyik rasa nak balik je.

kesian jugak ek, tapi...

aku ada minat!

5 comments:

atika said...

chepingu.blogspot.com

one of blog senior yg ade kt egypt
hehe
bgos r ko ade minat
insyaAllah 1 hari nnt ko akn dtg sini wey :)

qistina said...

ok aku dah follow..hehe thanks..
insyaAllah, aku g holidae, visit kau, miza n others..

Firdaus Aziz said...

huuuuuuuu 11 baju kurung
bnyk la tuh

liyana nadhirah said...

salam nina!
i juz drop by here!
hehe..nina ske egypt ek?
sbg student egypt,
u r welcomin!=)

yah_91 said...

salam nina!
i juz drop by here!
hehe..nina ske egypt ek?
sbg student egypt kat cni,
u r welcomin...=)