Friday, February 4, 2011

sudah di malaysia!

soalan paling susah semenjak aku jejak kaki ke malaysia.

'cerita sikit pasal kat sana?'
soalan ni sangat general ok. sudah lah aku kurang kenal audiens, takkan nak teruja sorangsorang dengan cerita aku kan. macam syok sendiri pulak. tapi dah 37 kali ulang benda yang sama. mama cakap record cerita kat recorder, kalau orang mintak cerita, tekan play saja.

'rasanya lah kan, mubarak tu turun jawatan tak?'
aku gelak je dengar soalan ni. orang lain pun semua gelak. saya ni masih kanakkanak la pakcik. tak faham situasi. soalan ni mencabar minda sangat la.


baiklah ramai sudah minta aku tuliskan pengalaman di mesir. insyAllah nanti aku tulis. maaf lah tak up-to-date, tapi ada rancangan tv yang penting yang perlu aku tonton sekarang ini. esok aku tulis ya insyAllah :)


alhamdulillah. segala pujian bagiMu Tuhan :D


semoga Allah merahmati Mesir yayyyy!

4 comments:

Wahidah said...

alhamdulillah dh selamat smpaiiiiiiiiii

qistina said...

best sangattt :D

Nurul Fathiyah said...

saya juga gembira awak sudah pulang. awak sangat kurus.
sila makan dengan banyak.

qistina said...

yes kurus! insyAllah, pasti makan banyak :)