Saturday, November 21, 2009

jia!

blog kau cantekk! mine is super plain, don't mention it. sila tunjuk ajar ok, n i have no idea what 'windows live thingy yg kau cakap tu' was about..

5 comments:

ceriterasayer... said...

nina,klu nk templates cntek, googling la blogger templates... then amek xml codes nye... then g paste kt layout, change html code... klu nk windows live writer tuh, bley download and install dri internet... kt part bwh skali blog aku tuh ade link blogger templates... try la tgk...

♥darina.srkdk♫ said...

hahaha yay nina dah maju. weh, windows live writer? whhat's that? =O

nina said...

aku dah maju?? blum lagi lahh..jia, aku on d way nak download windows live writer tu, i dont know what is it actually, pakai download je..hehe

ceriterasayer... said...

doreen,windows live writer tuh ko bley tules directly kt situ then post tros without having to log in to ur blogger account,pstuh kt situ byk lgk font ngn kaler yg kite suke (kt blogger skit sgt font,da tuh tegak smacam je~~)
klu gamba kt writer kite bley tilt kn...bley contrast...(contohnye,tgk kt post aku yg pasal spm tuh,yg gmba banner2 tuh)

harap maklum ye kekawan...

nina said...

jia, aku salute kau..hehe. I tried downloading windows live writer but then d internet was so crappy, biase la kan kalau tenet free..btw, aku dh choose template fr my blog, cume belum post.. Thanks fr tellin me, baru je prasan blog aku ni cam taik cicak je...ish3